Over mij

Hi!

 

Als fashion addict ben ik altijd bezig met fashion. Ik doe mega veel inspiratie op door veel om mij heen te kijken en te combineren met kleuren en materialen. 

De kleurcombinaties van de armbanden zijn uniek en design ik zelf. Ik ben gek op nude en pastel tinten en miste dit echt binnen de emaille sieraden. Daarom vind je ook de mooiste zachte kleuren combinaties in de shop. Los van dat ik gek ben op neutrale tinten, vind ik een “kleurexplosie” op z’n tijd ook heerlijk. Lekker knallen met felle neon kleuren, zeker op een mooie zonnige dag. Het leuke aan de sieraden is, dat er altijd wel een kleur tussen zit die je outfit wat meer spice geeft. Een basic outfit wordt ineens heel anders met een mooie set opvallende armbanden. 

Mooie dingen maken is mijn passie, sinds kort vind je ook Sterling Silver 925 oorbellen met een laagje goud in 14k kleur. Deze kleur vind ik het mooist passen bij echt goud en oogt niet geel zoals 18k goud. Uiteraard is ook bij de oorbellen alles perfect met elkaar te combineren. Zo maak je een geweldige earparty die glinstert aan alle kanten. 

Het geeft me zoveel energie als ik hoor hoe mooi jullie de sieraden vinden die ik heb gemaakt. Het geeft me echt een boost om weer nieuwe ideeën om te zetten in mooie creaties. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct 10% korting! Volg me ook op Social Media, want regelmatig komen er nieuwe kleurtjes en designs bij, dus make sure you sit frontrow! 

Happy shopping!

Veel liefs,
Bernadette  ♥